Syskon

När jag hämtade barnen idag fick jag se något som värmde mitt hjärta. Innan de såg mig, fick jag syn på Gabbe och Izo. De stod uppe på en kulle och han hjälpte henne knäppa sin jacka. Jag blev så glad och varm inombords - de tar alltid hand om varandra. Det är därför jag ville de ha syskon till barnen, därför jag vill ha de tätt, så att de alltid har någon nära sig.. jag och Juan kommer ju inte finnas här för alltid. Och det är också därför jag vill ha fler barn (det och att jag vill för min egen skull såklart också, barn är det bästa som finns). Jag vet att relationer kan förändras mellan syskon ju äldre de blir, men jag tror på att det också har att göra med uppfostran och familjerelationen i sin helhet. Jag lär mina barn varje dag att de ska finnas för varandra, ta hand om varandra oavsett vad. Även när de har egna liv och familjer, kommer de veta att de alltid har en trygg och välbekant plats att vända sig till - sina syskon. Jag ska göra mitt bästa för att implementera en sån grund.

Idag gjorde vi det enkelt. Middag i soffan framför tv:n. Falukorv och pasta/potatisgratän (kunde inte bestämma mig så det blev båda). Glömde grönsaker, annars brukar jag alltid ha det.

Annars har det varit en bra start på veckan. Jag är så pigg som jag kan bli nu när jag jobbar hemifrån och får ut så mycket mer av min tid. Vädret är underbart så vi lekte ute en stund efter förskolan. På kvällen gjorde jag tvätten med ungarna och sen läste vi en stund innan läggning. De gillar verkligen boken som vi fick om kroppen från bvc. Trodde den skulle vara svår och ointressant för de, men blev påmind om att barn oftast förstår (och är mycket mer framåt) än vad man tror. Det gäller att utmana de och själv som förälder utforska vad ens ungar är redo för.

Nu blir det bubbelbad för min del och sen ska jag kolla på någon serie.

Peace ✌🏼

Gillar