Tappat hungern

De sista dagarna har jag knappt ätit. Det var Juan som uppmärksammade mig om det. Det är jätte konstigt, men jag känner i perioder ingen hunger. Det var så när Gabriel var nyfödd också. Kanske är det hormonellt eller att jag är så i varv med barnen att jag glömmer att äta.

I vilket fall som helst är det inte bra. Var riktigt trött idag och sen blev jag illamående. Så där onormalt trött att jag inte ens orkade prata (och det händer aldrig mig haha). Förstod efter ett tag att jag var hungrig. Så när vi var ute och gick bestämde vi oss för att gå och grisa oss på McDonalds. Man mår nog inte så bra av skräpmat egentligen, men när man inte ätit ordentligt/regelbundet på flera dagar gör McDonalds susen! Blev mätt och pigg på direkt. Får skärpa mig med maten nu framöver. Men det är riktigt svårt att äta när man faktiskt inte känner hunger eller aptit.

Gabriel älskar att äta på andra ställen har jag märkt, kvittar var eller vad man äter. Men kanske tycker alla barn det är kul, det är ju en liten upplevelse för de.

Gillar