Tekniska museet

Jag har haft en helt underbar dag med Lidde och barnen! Vi var på Tekniska museet. Jag var en aning skeptisk först om det skulle gå. Mina barn är fulla av fart och sist vi var på museeum.. ja, det kanske ni minns haha Men! Det gick skit bra! Det var barnanpassat och rätt intressant för barnen, de var så imponerade av vad de såg. Det fanns dessutom ett lekrum där de kunde springa av sig. Jag däremot blir lite overloaded i röriga miljöer (det sprang ungar överallt) och när man samtidigt ska hålla koll på sina ungar känns det som att hjärnan ska implodera emellanåt, men det är värt det när man ser barnens glädje.

Nu ser det helt tomt ut på bilderna, men jag lovar, det var sjukt mycket folk och ungar där haha

Nu ska jag bädda ner mig, läsa en stund och sen sova. Jag somnar direkt nu med Melantoninet. Vaknar någon gång under natten, men lyckas ändå somna om. Jag ger det en till chans. Men ska höra med läkaren om jag kan få en lägre dos, så kanske jag inte är lika seg dagtid. Eller så kanske kroppen vänjer sig efter ett tag?

Imorgon är det ny vecka! Som jag längtar! Längtar efter mina nyväckta ungars kramar, morgonkaffet, friska luften på väg till bilen och efter att landa på jobbet. Det ska bli en sjukt bra vecka!

Gillar