Tennis

Glömde visst publicera detta. Skrivet tidigare idag vid 18 tiden.

Hej 😊 Jag är så glad att jag börjat blogga lite mer regelbundet igen. Jag har nog skrivit det förut, men jag har ett behov av att skriva saker, få ut de och sammanfatta. Känns så bra att få ner tankarna så här på kvällen eller i början på dagen.

Idag blev det tennis ute med barnen efter lunch. Gabriel älskar tennis och jag tycker faktiskt också det är kul. Han är dessutom bra för att vara så liten tycker jag. Funderar på om jag inte ska skriva in honom på tennis till hösten. Isolde gungade och Juni sov sin långa lunchvila i vagnen (sen fick hon lite lek i sandlådan också).

Han tog på sig basketkläder, fotbollsskor (som han sen bytte) och med sitt tennisracket haha min älskade lille Gabbe.

Barnen är ute nu en stund och jag vilar. Det är lite jobbigt när min medicin går ur. Får lite ångest först och sen får jag en märklig känsla som att jag är typ helt tom inombords. Känner mig helt apatisk då och blir trött också. Lite läskig känsla faktiskt, kan få smått en panikkänsla av det, men det passerar tack och lov relativt fort. Jag testar mig fortfarande fram med dos osv (med min läkare så klart), så än är det ej helt optimalt. Men det är så värt det, för under tiden det fungerar och känslan av lugnet inombords är helt ovärderlig. Det underlättar enormt i vardagen. Det är livskvalitet minst sagt. Det är överhuvudtaget skönt att bara kunna fokusera. Att inte få höra en miljon gånger ”hallå, lyssna”, ”hör du”, ”är du hemma?”. Jag VET att folk inte menar något illa, jag brukar själv skoja om det.. but at the same time är det inte så kul att alltid var jag än är bli till ”Jojo, hon är helt borta”.

Nu ska jag sätta igång med maten innan flocken kommer hem. Trevlig kväll 😊

Gillar