Testar ljudböcker igen

Jag ger det en chans igen. Denna gång testar jag Bookbeat. Böcker är viktiga. Man slappnar av och kommer in i andra världar. Man utvecklar perspektiv. Och framför allt, ur böcker får man kunskap. Det är sant det min lärare sa till mig för längesen "kunskap är makt". Det är samma lärare som skrev till mig på en post-it lapp "shit happens.. but so do miracles" efter att jag hade berättat hur dåligt jag mådde hemma. Hur som helst, jag älskar böcker och jag vill läsa - men jag lyckas aldrig ta mig genom en hel bok. I bästa fall läser jag lite mer än halva, tills jag når bokens höjdpunkt. Eller så gör jag en klassisk Jojo - läser några sidor i början, några i mitten och hoppar till sista sidan för att få reda på slutet. Det har alltid varit svårt för mig att ta mig genom en hel bok, trots att jag älskar böcker. Jag testade ljudböcker ett tag sen och berättar-rösterna störde mig enorm, så pass att jag faktiskt inte alls hörde vad de sa, men efter att ha lyssnat mycket på poddar har jag nu blivit lite mer van och provar på nytt. Jag vill ju så gärna ta mig genom hela böcker och det passar mig mycket bättre att lyssna, det underlättar.

I alla fall, jag testar Bookbeat, 99 kr i månaden för 20 timmar. Jag startar med det. Lyssnar nu på boken jag skrev igår. Jag fullkomligt älskar boken! Det känns som att hon har gått in i min hjärna och skrivit om mig, jag känner igen mig så enormt i allt. Och nu jäklar ska jag "läsa" en massa böcker!

För övrigt flyter det på här. Barnen är friska och åter på förskola. Jag jobbade som vanligt och efteråt begav vi oss på en promenad-lekplatsrunda. Vilket väder alltså! Jag har även passat på att uppdatera barnens ytterkläder inför våren. Främst behövde Isolde nytt. Hon har ärvt så mycket efter Gabbe, men nu när de är uppe i nästan samma storlekar finns det inget att ärva. Hon vill dessutom inte ha svart, blått eller grönt säger hon. Hon har fått rosa Kavat sneakers, en rosa jacka med katter (så fin!) och ett par glittriga tygskor. Ska visa er mer sen.

Nu ska jag hoppa in och ta ett bubbelbad och sen blir det serier med Juan. Btw - har ni sett Dave, omfg så rolig! Älskar den.

Måste ha varit lite snurrig vid hämtning, råkade få med mig Juan mjukis och en pizza meny till förskolan. Någon gång har jag råkat gå ut med ett skohorn eller hårborsten.. med detta 🤦🏼‍♀️😂

Gillar