Thirty fucking five!!!!!!!!

It’s my birthday!!!!! Jag blir hela 35 jordsnurrar 😂 Det känns faktiskt riktigt bra! Jag gillar att fylla år och bli äldre. Känner mig lite klokare och mer i sync med mig själv ju äldre jag blir. I’m like wine, I get better with age 💁🏼‍♀️ Skämt å sido, jag kan få smått åldersångest ibland när jag tänker på att tiden tickar på och allt jag vill hinna göra.. men om man riktigt tänker på det så lär det inte spela någon roll i slutändan. Det största och bästa har jag redan fått i livet, mina älskade barn. Om jag kommer någon vart med annat så som jobb (vilket jag hoppas och har mål för), lär jag se det som en bonus bara. Man kan inte värdera livet och sig själv efter sina prestationer. Jag mår i alla fall inte bra av det. När jag är gammal vill jag minnas moments fyllda med glädje och kärlek, och inte mina prestationer. Honestly tror jag inte jag kommer tänka ett dugg på det då.

Anyways, det blir en lugn födelsedag. Familjen frågade mig vad jag önskade och mitt svar var ”en lugn dag där vi gör absolut inget och en fläckt” haha Jag är så sinnesjukt trött bara.

Och tårta såklart också. Man måste ha tårta när man fyller år.

Sen igår blev det en utedag med syrran och hennes (nästan) vuxna son. Jag hade med mig mina tre småttingar och de körde fullständigt slut på Jay haha Vi var på flera lekplatser, promenerade och köpte glass. Jag och Kattie hann snacka en massa, himla kul var det. Vi pratade om en grej som vi båda är helt inne i nu - minimalism. Jag vill kasta allt! Skriver mer om det sen.

Gillar