This week

Idag har vi fredag och veckan går mot sitt slut. Denna vecka har jag haft mitt sista besök hos barnmorskan (allt var bra) och idag var jag inne på provtagningen och lämnade prover inför snittet. Det känns konstigt att veta datum och en aning stressande, jag hade egentligen föredragit att det skett spontant. Detta kanske låter idiotiskt, men en stor del av stressen ligger i att jag ska glömma något kring förberedelserna inför snittet (fått ett tjockt kuvert med instruktioner som jag inte ens läst än) eller komma för sent. Om det är någon som kan komma för sen till sitt snitt så är det jag 🤦🏼‍♀️ Såna saker är alltid ett enormt stressmoment för mig, därför känns det lättare när det bara sker spontant. Och natten innan vet jag att jag inte kommer kunna sova ens en minut.

Frukost på EH. Älskar deras scones.

Under tiden som jag var på provtagningen, lämnade Juan Gabbe på förskolan. De hade en officiell avslutning för alla 6 åringar som börjar skolan.

Gud orkar inte skriva mer haha fortsätter sen. Vi hörs!

Eller kan fortsätta skriva nu. Gick ut med ungarna på gården för att blåsa bubblor, sitter här nu och tittar på. Så härligt med sommarkvällar! Jag är en tråkig mamma nu och sitter bara på en bänk, men de är fullt sysselsatta själva. Gabbes kompis kom ut nu också. I alla fall. Gabriel hade avslutning idag så han var en stund på förskolan. De hade grillade korv, dansade, fick glass och saft. Min stora kille, han var så glad och stolt! Under tiden mötte jag upp Juan och Isolde efter provtagningen och fikade på EH. Isolde älskar att fika och jag ville hon också skulle ha något lite extra kul idag.

Litet diplom han fick med sig hem.

Just nu.

De där ungdomarna satt och hängde på bänkarna och gick så fort jag och ungarna kom 😂 Tror jag och mina vildingar störde deras sitta-lyssna-på-musik-häng lite. Gud, fast det var en evighet sen, minns jag det som igår när man var i den ålder och bara var ute och hängde. Ett helt annat liv ju. Härliga minnen! Och en dag lär jag väl sitta så här som pensionär och titta på småbarnsföräldrarna och minnas tillbaka den tiden. Livet, tiden.. aldrig står det stilla. Alltså när jag blir gammal ska jag bli en sån riktigt rolig tant. Sånt som bara flummar och snackar med alla haha That’s my plan.

Gillar