Throwing pancakes & lite klarhet

Måndag! Igår var en så bra dag med barnen. Juan var iväg hos sina päron, jag var med barnen och vi hade hur kul som helst. Allt bara flöt på. Den jobbiga lördagen var helt glömd. Jag hann få en massa gjort hemma och samtidigt hann jag med lek och mys med barnen. Vi hade så kul när vi stekte pannkakor. Gabriel hade sett på Alfons att hans pappa stekte pannkakor och slängde de på tallriken. So we tried that - det är mycket svårare än vad det ser ut haha Men kul hade vi och skrattade som bara den.

Idag är det måndag, veckan blev planerad igår kväll i vanlig ordning. Ser fram emot kvällens Yoga. Men, det jag måste skärpa mig med är maten. Glömmer hela tiden bort att äta. När barnen äter springer jag upp och ner och fixar och sen kommer jag på när jag ska sova att shit, jag åt ju inte själv. Så ska försöka fokusera extra på den biten denna veckan. Hjärnan behöver bra näring.

Linas matkasse levererades som vanligt - check - så smidigt!

Alla Helgona var tufft (även om Halloween är kul). Men mina tankar har hela tiden vandrat till Nathaniel. Jag har tagit åt mig av en del saker som vissa människor har sagt och har därför inte skrivit om det på sistone. Min förstfödde son, Nathaniel.. min ängel, är min absolut mest känsliga punkt och största sorg i mitt liv. Det gör ont ibland när människor känner sig ha rätten att påpeka hur jag ska hantera sorgen. You don’t know shit, såvida du inte själv har förlorat ett barn. Du kan inte ens föreställa dig. Men nu har jag fått lite klarhet i det, kommer ett inlägg om det sen. Jag måste få ut det ur min hjärna.

Gillar