Tillbaka

Det blev en lite oväntad bloggpaus. Jag har världens gravidhjärna och kan knappt tänka. Känner mig grymt okreativ som det är just nu.

Så, vad händer?

Jag befinner mig nu i veckan 29. Allt känns obekvämt och jag känner mig tung och trött typ all the time. Juni känns stor i magen, jag känner henne sparka (hårt, aj!), vrida sig och när hon har hicka.

Förberedelser går sakta men framåt. Vi har tack och lov det mesta så det är inte jobbigt mycket att fixa. Just nu håller jag på att bestämma mig kring vilket andningslarm jag ska beställa. Jag har redan ett, men av säkerhetsskäl får det bli ett nytt. Jag har ju en hemsk oro för plötslig spädbarnsdöd och larm har hjälp mig att slappna av, jag känner mig tryggare med det.

Glöm inte bort att det är våffeldagen idag!

Gabriels födelsedag närmar sig och det mesta är ordnat, bara paket att hämta ut. Cykeln har inte kommit i lager än, men han är helt okej med att han får den när den kommer. Istället blir det ett spel Robo Combat och Super Mario Lego. Isolde ska få en liten tröst present också.

Bris. Jag har kommit igång med mitt engagemang där och det är så kul! Jag har faktiskt som mål att i framtiden bli anställd där. Jag har börjat skriva en lista med fler konkreta mål. Mer om det senare. Hur som helst, kan jag passa på att berätta att numera har Bris för första gången öppet dygnet runt och det är både vuxna (föräldrar/anhöriga) och barn som kan ringa. Hjälp till att sprida infon.

Jag vill skriva och berätta fler grejer, but that's it for now. Ha en trevlig kväll gott folk ❤️

Gillar