Tjatar ihjäl en

Jag tänkte idag på varför bloggen är bland de få saker jag lyckas fullfölja och göra kontinuerligt.. det kreativa är en del av det, men det slog mig nyss att det är nog en av min många strategier till att försöka skapa någon form av struktur och ordning i mitt liv. Till att känna ett grepp om saker och ting. Jag har skrivit dagbok sen jag var liten. Det är skönt att kunna sumera dagarna, att kunna gå tillbaka och SE. I allt mitt kaos, är detta något jag kan SE framför mig. Ibland går jag tillbaka och läser bloggen. My god, man skulle kunna tro jag har vanföreställningar i vissa perioder 😂🤦🏼‍♀️ But still, det är jag och mitt liv och det är skönt att kunna se och få ett någorlunda grepp om det som varit när allt känns som en dimma i hjärnan.

Nåväl. Jag är fortfarande sjuk. Igår var jag så trött och andfådd så fort jag reste mig. Vi beslöt oss för att bara ta en lugn kväll och får ta vår sushi-kväll en annan gång. Vi kollade på Fleabag. Såg sista avsnitten. Tale as old as time.

Smörpopcorn! Så gott!

Juan fick ta barnen till kalset idag. Jag förbereder Gabriel inför allt, han funkar bäst så, men saker som är roliga kan jag inte säga längre förrän en kort stund innan typ - för han kommer tjata ihjäl oss. Gör era barn också så? Jag berättade idag bara en stund innan kalaset att "nu ska vi på Marcos kalas" och han totalt exploderade av lycka och gud han ville packa in en miljon leksaker och skriva kort och han sa "vi MÅSTE ge choklad till Marcos mamma, mamma, man MÅSTE göra så" och en miljon gånger "mamma, mamma ska vi gå nuuuuu" och sprang runt som en lite galning här hemma. Så kul med hans lycka, men när man hör det i dagar eller veckor 🤦🏼‍♀️ Isolde i sin tur förvandlades till en mini galen Penelope Cruz (yupp that's my daughter, polsk-chilensk blandning är en farlig en, lovar er haha) och slängde ut allt ur sin garderob och skrek saker som inte ens gick att uppfatta. Slutligen lyckades jag sansa Isolde, hitta något hon ville ha på sig och Gabriel förstod att vi inte skulle packa in hela vårt hem och ta med en buffé, utan vi skulle bara packa in presenten och skriva kortet. Vi high five:ade och jag önskade de att ha kul på "festen" sen sprang de iväg med Juan. Jag har sjunkit ihop i soffan igen. Datan, serier.. TYSTNAD i mitt hem. Skönt att få vara sjuk i lugn och ro.

Gillar