Träff på Emporia & kortare hår

Tog en sväng på Emporia idag med Julia. Lunchade och kollade lite i butiker. Tänkte handla på Hm Home men hittade inte det jag letade efter, får beställa istället. Kul i alla fall att ta en runda och snacka lite. Älskar att man är ledig mitt i veckan. Så lugnt och skönt på en vardag, var man än går. Nu är Gabriel hämtad, vi har nyss ätit och nu blir det vila en stund i soffan innan vi kör hela ”kvälls rutinen”.

Isolde totalt vägrar vagnen nu (inomhus i alla fall). En del säger; men spänn bara fast henne och låte henne vara, låt henne skrika i vagnen tills hon lugnar sig. HA! Om det vore så enkelt, den här lilla damen tar sig UR alla selar (förutom bilens). Tar henne två sekunder så har hon krupit ur selen, hur bra den än är fastspända och är på väg ner ur vagnen.. Så vill hon inte sitta i vagnen har man mer eller mindre inget val, det är bara till att låta damen bestämma.

Klippte mig i förrgår lite, nu är inte håret alls fixat eller ens nytvättat, men ville ändå visa haha Skönt att bli av med det slitna, men helt ärligt jag varken trivs i kort hår eller gillar det. Det känns inte riktigt ”jag”. Jag startade processen att låta håret växa ut och sluta färga det ett tag sen. Nu har jag kommit lite på vägen med att få det färgade att växa ut, men det har en bit till att växa. Skulle trivas med en-två decimeter till.

Gillar