Trots & komplimang från en kvinna

Gud vilken huvudvärk jag har! Har typ ont i hela huvudet och ansiktet. Kom som en explosion på vägen hem. Är fortfarande förkyld, verkar inte kunna skaka bort denna förkylning. Stressade ihjäl mig på hemvägen dessutom. Glömde mina nycklar på jobbet och fick gå tillbaka.

Dagen har annars varit helt okej, trots att jag vaknade 04 av inte mindre än två skrikande barn. Lyckades inte somna om. Sen hade jag en ilsk Isolde som ville gå med pyjamas till förskolan. Hon extrem trotsar nu. Det första hon gjorde nu när vi kom hem var att gå raka vägen till garderoben och ta på sig pyjamasen igen. Vilket minne! De berättade på förskolan att hon har haft ett himla temperament de sista två dagarna. Hon slängde en tallrik mat i väggen och fick ett antal utbrott. Det där polsk-chilenska temperamentet.. and she’s a girl on top of it

Längtar efter våren nu.. kjolar & klänningar, pumps och fina vårkappor. Så trött på vinterkläder.

På lunchen när jag var ute kom en något äldre kvinna (än mig) och stannade upp mig och sa ”vad fin du är, verkligen jätte fin” och sen gick hon vidare. Jag blir alltid så rörd när människor gör något av omtanke. Det var inte själva komplimangen jag blev glad för, utan av omtanken/snällheten från denna kvinna. Det finns så många bittra kvinnor, så det behövs verkligen att de ”snälla” sprider godhet.

Gillar