Tuff vecka

Gud, såg nyss jag inte har skrivit sen i onsdags! Under mina 9 år som jag bloggat har jag aldrig bloggat så dåligt som nu. Och nej, jag har inte tappat suget för bloggandet alls, jag älskar att blogga och kommer nog vara den enda typ 80 åringen som bloggar haha eller nej, så länge kommer jag aldrig leva, kommer dö av hjärtattack när jag är typ 45 eller något, så mycket som jag stressar. Jokes aside, det är mycket med barnen och jag har extremt svårt att komma ur mitt huvud för tillfället.

Det har varit en tuff vecka. Sjuka barn och många av kvällarna har jag varit själv med barnen. På nätterna har jag varit uppe med Juni på grund av hennes hosta. Jag känner mig slutkörd. Men. Inatt fick jag äntligen någorlunda med sömn och jag vaknade piggare idag. Förhoppningsvis kommer det lite lättare dagar nu.

Ikväll, om det går när ungarna somnat, ska jag köra en liten mini spa hemma. Hårinpackning och ett varmt bad. Sen en kopp te och en ljudbok. Har precis börjat lyssna på boken nedan. Har nog skrivit det förut, men kan verkligen rekommendera ljudböcker. Jag är sån som alltid är igång i hjärnan så jag måste ha något att placera tankarna på, det är guld med ljudböcker. Råkar man koppla bort sig gör det inget för den bara fortsätter och så hör man resten ändå, typ som när man kollar på film. Så mycket lättare än att läsa i alla fall. Och man kan lyssna samtidigt som man gör annat.

Gillar