Två dagar med vänner

God kväll! Det har varit fulla dagar. Igår hälsade jag på Lidde. Så kul att ses. Hon gjorde en god lunch, hemlagad potatis och purjolökssoppa, och hallonpaj med vitchoklad. Behöver jag förklara hur god pajen var (soppan också för den delen, Isolde fick i sig ett par teskedar)?! Vi hade inte setts på länge så det var mycket att prata om och jag tror bara vi täckte typ 10 % trots nonstop prat. När jag var yngre och vi inte hade setts typ över delar av sommarlov när man var bortrest osv, brukade jag alltid memorera i punkter i mitt huvud allt jag ville säga haha Märker att jag fortfarande gör så ❤️

Idag var Dalia över här på besök. Hon var gullig och tog med sig hemlagad middag till oss alla för hon ville avlasta oss lite i vardagen. Så gulligt av henne. Vi tog också en långgrunda ute med barnen. Gabbe cyklade och Isolde sov. Sen stannade vi upp på lekplats. Gabbe hittade en flicka att leka med. Han var väldigt förtjust i Dalia också. Höll henne i handen när han inte cyklade och berättade om allt han såg på vägen, Dalia fick minst sagt en guidad tur. Och wow vilket väder vi fick idag, underbart!

Jag tog endast bilder för privat bruk, men ni ska få se så fiiiina skor hon fick av moster Lidia ❤️ Sorry dåligt ljus för att ta bilder hemma nu..

Gillar