Två sköna dagar

Hej fina Jag har haft två ganska fulla dagar och inte riktigt hunnit blogga. Igår var jag iväg med Isolde, gick en runda på Mobilia och passade på att fika när hon sov. Hon har varit så ledsen på sistone (tänder och förkylning) och har knappt kunnat sova. Det enda vettiga att göra var att gå ut. Hon somnade direkt och sov länge. Skönt, tycker så synd om henne nu. Jag behövde få andas lite också.

På Mobilia blev det lite spontan shopping. Ett par jeans till Gabriel (25 % rea på alla jeans på Kappahl), örhängen på HM (tänker mig dessa till en stor svart overaize polo-tröja-kofta..) och en småful kofta från JC som jag bara blev sugen på haha Behöver jag säga att jag bara hade lust att slösa lite pengarIdag har jag varit på kvinnokliniken, orkar dock inte skriva om det nu. Efteråt träffade jag Lidde och Milian, vi har haft en riktigt rolig dag. Vi började med att promenera ute i Pildammsparken. Det var svinkallt, så vi promenerade bort till öppna förskolan. Wow vilken fin öppen förskola vid Triangeln! Blev smått chockad. Olika rum med olika teman och hur stort som helst. Ångrar mig lite att jag inte kollat upp den förut. Kommer definitivt gå hit med barnen igen. Gabriel älskade det!

Efter öppna förskolan gick vi in på Triangeln och fikade. Smått kaos med båda barn, Gabriel spillde en hel juice typ överallt och Isolde fick myror i byxorna. Men jag försöker ändå att testa om det blir spontant tillfälle för det. Jag planerar aldrig fika/restaurang med barnen som en egen aktivitet för sig, det funkar inte riktigt med så små barn. De vill bara äta fort och sen är det spring i benen. Och det blir lite för mycket även för mig (även om jag gillar utmaningar). Men är vi i stan spontant och vi är hungriga så testar vi. Det brukar kännas bra när man inte hunnit tänka en massa i förväg på hur det ska gå och när syftet är att bli mätt och inte det social.

​Efter fikat blev det en sväng upp till lekrummet på Triangeln. Det var en bra idé för vid det laget var mina ungar i farten haha De fick leka av sig och hemvägen blev enkel. Isolde somnade en stund och Gabbe var hur duktig som helst på sin ståbräda. Alltså ståbrädan, behöver jag säga att jag älskar den?! Så mycket enklare allt blev sen vi skaffade den.

Gillar