Tyckte synd om förskolepersonalen

Igår var jag första gången på ett föräldramöte på förskolan. Inte utvecklingssamtal då, för det har vi haft ett par gånger, utan sånt stort med all personal osv. Måste säga att jag blev chockad. Vilken aggressiv stämning! Arga föräldrar är inget att leka med typ Nej men skämt å sido, jag förstår en del av synpunkterna, men man måste tänka på hur man framför de. Jag tyckte faktiskt lite synd om förskolepersonalen.

Jag är själv väldigt nöjd med förskolan och känner mig trygg med pedagogerna. En del föräldrar tycker jag verkar ha alldeles för höga krav. Jag tycker inte barnen behöver stimuleras varje minut. Det är okej att leka bara också. Varje dag hittar de på något roligt och lärorikt på Gabriels avdelning, vet inte riktigt vad mer de ska göra.. de är ju barn? På Gabriels avdelning gör pedagogerna sitt bästa och bryr sig genuint om barnen. Barnen är säkra och får lagom med stimulans. Det är huvudsaken.

För övrigt är det lite bättre här. Gabriel är frisk och Isolde är i alla fall feberfri. Hon har fortfarande ont i halsen verkar det som och är ledsen. Tycker så synd om henne. Det är också lite jobbigt för Gabriel för han är frisk och klättrar på väggarna nu när vi är hemma för Isolde är sjuk och så ledsen. Men imorgon får han träffa polarna på förskolan igen.

Gillar