Ugn - check ✔️

Hej på er. Hur mår ni? Jag har varit iväg idag och kollat ugnar på Elgiganten och äntligen beställt en (slut på lager). Jag vaknade imorse och stress-tänkte på den jävla ugnen, så idag tog jag tag i det så jag slipper tänka på det mer. Jag har ju major beslutsångest och det hela kände så krångligt med alla mått, installation och vilken jag skulle välja. Men väl på Elgiganten fick jag världens bästa hjälp och han gjorde det så simpelt för mig. Fick lite rabatt också.

Första dagen på länge som jag fixade till mig lite, har inte alls varit på humör på sistone. Röd stickad polo från Lindex, hade den instoppad i en svart stickad pennkjol, så snyggt!

Ni vet att jag berättade att allt hos oss går sönder.. well, min telefon har också gått sönder nu (kan bero på alla gånger jag har tappat den haha ni anar inte, den har typ trillat från våningar). Eller rättare sagt själva kameran fungerar inte, men det är ju det viktigaste (alla bilder förutom selfies blir suddiga och kameran står och skakar). Så nu får jag köpa en ny telefon också, men jäklar vad dyra de har blivit. Jag vill ha en iPhone 12 Pro Max, typ 13 000 (wtf?!). De blir ju bara dyrare och dyrare. Men Apple dyrkare som jag är kommer jag aldrig välja någon annan. Och lite glad är jag nog ändå att den är sönder.. har varit sugen på en ny telefon ett tag nu.

Imorgon är det söndag och vi ska till Vellinge blomman med barnen, de har Halloween tema ����

Gillar