Underbara vab

Alltså skjut mig! Denna dag.. först upptäcker jag att vanliga kaffet är slut och sen har barnen utövat tortyr på mig sen imorse. Jag ”vabbar” i och med att de hade feber igår, men de är som duracell kaniner delux. Isolde började dagen dessutom med ett utbrott över att hon ville ha en calipo glass typ 7 imorse. Hon tog på sig, tog min plånbok och nycklar och ville gå iväg och handla själv och gjorde världen drama show. Gabbe är som vanligt som han är och gör tusen sound & motion effects så att Juni har vaknat varje gång hon somnat, vilket har resulterat i en hel massa bärande för mig. Det känns som mina armar ska trilla av. Och. Jag börjar känna mig sjuk. Jag summerar dagen: 🤦🏼‍♀️🔫

Okej. Nog med gnäll. Barnen har i alla fall börjat leka nu 17:29 fint med varandra. Bättre sent än aldrig. Jag har nyss fixat mat till barnen, badat Juni och nu passar jag på att vila.

Hur har er dag varit?

Tur att jag hade kvar tassimo kapslar. Men blir inte alls lika pigg som av vanligt svart bryggkaffe. Jag måste ha starkt bryggkaffe på morgonen.

Gillar