Underbart avslut & nu låser jag upp

Det blev Lindängsbadet. Vi röstade och vi var överens, tack och lov.. annars blir det ett himla liv ibland haha Vi hade så kul! Badade hela tiden, med små turer upp för att värma Gabbe och äta lite. Han är tunn och det märktes hur han frös. Jag minns hur jag också alltid frös som bara den när jag som barn badade. Jag var blå om läpparna, men ändå ville jag aldrig komma upp. Det var ju bland det roligaste jag visste, jag var som en fisk i vattnet och jag märker att Gabbe är samma.

Igår blev det Mary Anderssons lekplats (jätte fin) och stranden efteråt. Jag bad Juan att fota mig med barnen, men upptäckte att alla bilder han tagit på mig är bakifrån 😂 Vet inte om det är en bra eller dålig sak..

När man har glömt badkläder får man improvisera 😁

Det var i alla fall ett perfekt avslut på semestern - imorgon är det jobb. Det har varit väldigt.. konstigt.. den sista tiden. Jag var super nere månaderna innan semestern och sen kände jag mig bara.. ja, jag vet inte.. jag svävade iväg.

En lärdom jag tar med mig inför hösten är att släppa kontrollen. Jag har gjort det över en tid med andra mindre saker, men nu menar jag att släppa kontrollen över det större. Jag är inte rädd längre, livet får hända, jag tar allt därefter. Om något vill krascha.. ja, då får det krascha. Jag vet att jag kan handle it. Jag är trött på att kämpa för att bibhålla, nu ska jag istället kämpa för att må bra och släppa taget om sånt som får mig att må dåligt. Vet inte om ni har sett den serien This is Us, men när hon är i den stugan och låser alla hundra lås, gjorde det ont hela mig. Det kändes exakt som mig i alla år. Jag har hållit så hårt om saker och ting, försökt göra rätt och hålla allt det dåliga utanför. Kämpat som en dåre. Det är alltid jag som kämpar. Men att göra det är destruktivt i många fall, till slut står man bara och trampar på samma ställe. Man kommer ingenstans. Nu vill jag låta alla mina dörrar och fönster stå öppna och se vad som händer. Jag är redo.

Gillar