Uppskatta sig själv som förälder

Vi hade så roligt igår! Det var piss väder ute så vi var faktiskt frivilligt inne hela dagen. Jag är en sån där "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” mamma, men det finns ett typ av väder som jag inte tål och det är regn och vind tillsammans. Men vi hade så kul hemma! Vi lekte rakt genom hela dagen. Kurragömman var roligast. Isolde och jag skulle gömma oss och hon kunde inte hålla sig för skratt varje gång när Gabriel skulle hitta oss, så de slutade med att vi alla hysteriskt skrattade. Vi byggde också kojor, hinderbana, spelade tennis (mjuk boll för inomhus) och ritade.

Gabriel utbrast vid ett tillfälle "mamma du är så rolig" och log med hela ansiktet. Och här går jag och tänker att jag inte är tillräckligt bra som kvinna för att jag inte har det mest välorganiserade hemmet. Varför är vi kvinnor/mammor så hårda mot oss själva? Istället för att jämföra oss med andra borde vi uppskatta oss själva och det unika som just vi kan ge våra barn/familjer. Jag ger mina barn skratt och kärlek varje dag, typ 25 gånger om dagen, så vad gör det om sängarna sällan blir bäddade eller om jag glömmer plocka undan efter maten (sorry, Juan 😬)? Jag ska sluta vara så hård mot mig själv, jag gör ett bra jobb ju!

Till lunch blev det mat som Juan hade lagat kvällen innan (till barnen stekte jag torskfilé och potatis).

Till mellis blev vi sötsugna och gjorde lite chokladbollar. Slängde på en massa smarties ovanpå, couse life is better with a little extra on top 😜

Nu jäklar ska jag sätta fart och bli klar! Måste ta på mig, ta på barnen, packa ner mellis och gå ut! Varför är det så svår att bara ta sig ut genom fucking dörren? 🤦🏼‍♀️ Lite senare idag ska jag till Ikea och köpa Isoldes säng. Som jag längtar efter att göra det fint för henne! Hon är så förväntansfull och har bett om att få titta på den typ hundra gånger på paddan. Tänker om jag inte ska måla om deras rum också? Skulle vilja ha den ena väggen ljus ljus grå, hade blivit fint mot deras sängar och lamporna som vi ska sätta upp. Ni får se sen!

Gillar