Ute & blått hår

Hej på er. Det har varit mycket här, samtidigt som det känns som veckan bara flugit förbi. Insåg inte förrän jag tittade idag att det faktiskt gått en vecka sen jag bloggade sist, trodde inte det hade gått så lång tid! Vet ni, jag har typ noll tidsuppfattning (🤫 nu berättar vi inte detta för någon, jag brukar alltid låtsas att jag har full koll på läget haha). En vecka kan vara en dag och en dag kan vara en vecka. Fem minuter kan vara en timme och en timme kan kännas som en halv dag..

I alla fall, jag har mer eller mindre vistats ute varje dag nu.. det är den bästa medicinen mot stress. Frisk luft och sol. Jag har börjat längta till lekplatserna nu = barnen leker och jag får lyssna på podd/ljudbok och njuta av mitt kaffe i lugn och ro haha I alla fall så länge Juni sover.

Mamma-jag.

Varit hos frisören med Gabbe nu under helgen. Han fick blå hårspray, gissa om han kände sig stolt! Han gick och log hela dagen och pratade om sitt blåa hår.

Min cooling.

Sen träffade jag Lidde. Det blev en lekträff på stora lekan i Lindängen. Så sjukt, vi lekte där som barn och nu leker våra egna barn där. Det var riktigt kul i alla fall. Lek/fika med barnen och såklart en massa snack. Lekplatsen (som tyvärr inte syns på bild) är jätte stor och kul för barnen att leka på.

Tog jätte fina bilder, men brukar inte lägga ut på andras barn, därav bara en tråkig bild.

Långpromenad dit & tillbaka, riktigt skönt. Älskar att promenera.

Gillar