Utmaningar

Godmorgon 😊 Måndag här och ny vecka. Min morgon började tufft. Jag skrev om detta egentligen i förra inlägget, men tog bort det. Blev osäker på hur mycket jag kan dela med mig då det är en helt öppen blogg och jag värnar om mina barns integritet. Samtidigt är det tungt att gå och bära på allt själv. Och när man inte berättar saker blir det som stora hemligheter, som att det är något skamfyllt på något vis. Och det är det inte.

Det är tufft och mycket med ett av mina barn. Spenderat precis sista timmen på att hantera hens humör. Lågaffektivt bemötande som det så fint heter. Tar allt man har inombords för att genomföra. Det krävs enormt mycket av en som förälder och det tar mycket av energin. Och det påverkar en känslomässigt. Jag känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.. men de får stanna där. Man är den starkaste för sina barn och jag lär mig hela tiden, anpassar mitt föräldraskap efter behovet och försöker tänka; en dag i taget, sakta ner allt för hen, ge tid, mycket trygghet och kärlek. Det ska gå bra.

Nåväl. Alla är nöjda och glada nu. Jag ska ordna med lunch till barnen, sen blir det en promenad till Stora Lekan och där ska vi möta upp svärmor.

Mitt mål den här veckan är att faktiskt komma igång och blogga mer igen. Jag mår bra av att skriva.

Okej. Ska sätta fart nu. Vi ses 👋🏻

Gillar