Vågade fika med barnen

Idag hade vi ett tidigt besök på BVC. Det blev nog lite knas med mätningarna på Isolde sist så vi fick en tid för återkontroll nu. Sist var hon 1 cm kortare Men jag har inte alls varit orolig för det är rätt vanligt att mätningarna kan bli fel och mycket riktigt hade hon växt 3,5 cm nu sen sist. Ökat fint i vikt också.

Denna veckan har jag ju lovat mig själv att träna minst en gång, det blev en powerwalk på en timme dit. Sen tog vi ett lugnare tempo på vägen hem. Promenerade genom Pildammsparken, åt mellis där och sen var jag kaffesugen så vi gick in på Mobila och satte oss på Espresso House.

Jag har inte gjort mycket sånt med barnen själv med tanke på att de båda är så små. De få gånger jag har tagit ut Gabbe ur vagnen har det slut i fullständig kaos (ni som har två små barn tätt förstår nog vad jag menar). En period vägrade han mer eller mindre vagnen också. Men han sitter helt okej för tillfället i vagnen och när jag är pigg och orkar försöker jag ta upp honom små bitar så att vi båda lär oss haha Han går betydligt bättre nu och förstår att ibland måste vi hålla hand. Det kräver fortfarande extremt mycket tålamod och koncentration från min sida, och det är nog långt ifrån att det alltid kommer funka, men idag gick det i alla fall.

Glad och stolt kille som fick sitta och fika. Blev en fika på knappt 5 minuter (han slängde i sig muffinsen haha) och sen började det krypa i benen på han. Men vi hade en mysig stund i alla fall.

Gillar