Vår jul, alkoholfritt & röd klänning

Vi har haft en så fin jul med barnen! Jag hade inte mycket julkänsla igår eller de senaste dagarna överhuvudtaget, men idag kände jag jul i hela kroppen från stunden jag vaknad! Morgonen var mysig med julmusik, lussebullsbakning och mys i soffan med julfilm. I år kunde vi ha julklapparna fram utan att barnen öppnade de, så de har smugit runt granen och väntat förväntansfullt. Helt underbart att se och känna deras lycka. Sen lagade vi mat, förberedde och dukade och hade en fin julmiddag. Allting flöt på stressfritt. Efter det blev det julklappar och barnen var överlyckliga.

Jag ska ladda upp bilder imorgon från kameran så får ni se. Här kommer en snabb bil i alla fall på min klänning, älskar den! Älskar rött! En intensiv färg som symboliserar passion.

Nu nattas barnen och strax blir blir det ett glas vin när de somnat. Vi kör på alkoholfritt runt barnen. Vissa kan tycka det är extremt (Juan är nog en av de, men mamma bestämmer haha). Jag ser ingen mening med att dricka alkohol där barn finns. Den ekvationen går inte alls ihop i min hjärna. Sen gör alla som de vill, ingen judgement, det är nog inte hela världen om man tar ett glas vin - men för mig känns det inte rätt.

Gillar