Vårdcentralen

Var på vårdcentralen imorse. De undersökte mig och tog en massa prover. En erfaren läkare konstaterade att det förmodligen är på grund av både antibiotikan och kortisonet. Tydligen kan det ge neurologiska symptom. Yrseln kan jag komma att dras med ett tag till sa hon, men idag kändes det bättre, känner mig inte lika tung i huvudet. Illamåendet är besvärande, men fick tabletter mot det. Men vet inte om jag vågar ta de. Känns som jag aldrig mer vill ta något läkemedel. Förstår nu verkligen varför man är så restriktiv med antibiotika. Känns som jag blev halvt förgiftad eller något haha

Stick i fingret (jag vet, jag är super barnslig, in my defense det var inte jag som valde fingret).

Nåväl, nog om det. Jag vill komma igång igen! Fick hjälp av en väldigt bra coach på jobb precis innan jag blev sjuk och det var riktigt kul! Fick min motivation att stiga till hundra på direkten. Längtar också efter att fortsätta med min ”major livsstilsförändring”. Jag tar det lugnt denna veckan med träning, men nästa vecka hoppas jag vara igång igen. Och sen ska jag fortsätta med de andra punkterna i den där videon! Det är mycket mycket mer som ska jobbas på och förändras! Jag är så excited! Vill bara må bra igen så jag kan fortsätta med allt. Så frustrerande när saker stannar upp så här.

Ohh förresten, har börjat skissa i hjärnan på hur jag ska göra om köket. Tänker mig något med brunch-hotellkänsla. Svart och vitt, långa gardiner. Jag vet, låter helt banans till ett kök - men ska visa er, det ser riktigt snyggt ut (i huvudet i alla fall haha).

Gillar