Växer upp framför näsan på mig

God kväll! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen på helgerna (på lördagen i alla fall). Vill helst umgås med min familj då och pausa allt annat. Men vill heller inte att bloggen ska stå tom. Får kanske testa med tidsinställda inlägg.

Idag har vi promenerat till Mobilia med barnen. Det var mysigt att ta en runda där och passa på att kolla in rean lite. Hämtade även ett paket från Gina, beställt en så snygg kofta/jacka, visar imorgon.

När man får syn på en ko! (Suddiga bilder, damen vill inte stå stilla).

Isolde vill ju inte alls sitta i vagn nu. Hon har lärt sig gå och då ska hon minsann inte sitta (enligt henne själv)! Det har hjälpt att vända sittdelen framåt, då är hon i alla fall någorlunda nöjd när vi är ute. Men väl inne på Mobilia ville hon ut. Det går inte bära på henne heller, för hon sliter och drar sig neråt. Hon fick springa runt där en hel del idag, men gud, alltså jag har glömt hur jobbig denna perioden är. De ska alltid åt ett annat håll än man själv vill, ta i allt, vingla och trilla/välta omkull saker/gå in i folk och sätta sig ner i protest när man tar de i handen för att gå

Hon har blivit så stor min lilla tjej nu! Hon förstår typ allt sån som jag säger till Gabriel/barnen dagligen. T ex om jag säger att vi ska äta går hon direkt till köket eller om jag säger att vi ska ut går hon och hämtar sin overall.. Blir förvånad hela tiden över saker hon förstår. Idag upptäckte jag att hon kan peka ut öron, näsa, mun. Liksom när har hon lärt sig det?! Jag tänker hela tiden på henne som ”den lilla”, men min lilla tös växer ju upp mitt framför näsan på mig!

Precis innan nattning. Fråga mig inte om min skumma frisyr..

Gillar