Vecka 20: trötthet & hjärndimma deluxe 

Hälften av graviditeten är passerad. Egentligen mer än häften då jag kommer snittas lite innan bf. Jag kan knappt tro det, tänk att jag är här igen och får uppleva ännu en liten varelse växa i magen! Hur underbart är inte det, det finns inget bättre! Höjdpunkten med livet. Jag njuter och försöker ta vara på känslan.. förmodligen är det sista gången. Jag längtar SÅ efter att göra om allt, precis allt! Ja, jag längtar till och med efter att byta de där små mini bajsblöjorna under natten den första tiden haha

Min tös har blivit större och starkare. Hon bjuder på hårdare sparkar. Det känns annorlunda denna gång när jag har moderkakan på framsidan, men jag känner att hon sparkar hårt både framåt och mot ryggraden. Och det känns som hon rullar runt och sträcker på sig. Jag har kommit in i den lite tyngre delen av graviditeten. Magen känns tung och spänner, det gör ont och drar och jag är trött och andfådd. Jag har hjärndimma deluxe, känns som jag knappt vet vad jag gör eller säger. Jag känner mig fett oflexibel och det känns jobbigt att bara resa sig. Ska försöka ta bilder på magen snart, den har vuxit!

Hade det inte varit en mobil bild hade jag lagt skärpan på hjärtat och satt barnen i oskärpa, med bländare på typ 3.2, det hade blivit fint.

Idag blev det en sväng till kontoret och sen hämtade jag barnen. Jag gillar att överraska barnen med något kul när jag hämtar det. En liten fika några minuter på hemvägen till exempel. Oftast blir det en smörgås eller frukt, på fredagar tar jag med något gott. De älskar det. Isolde tycker det är jobbigt med långa dagar (inte länge till mitt lilla hjärta) och jag tycker man ska ha något kul att se fram emot när man tycker något är lite små jobbigt.

Gillar