Vecka 38 & negativt

Jag har en riktigt jobbig preggo day. Jag är helt ärligt så trött nu på att vara gravid. Jag försöker påminna mig själv att detta förmodligen är sista gången och att jag ska passa på att njuta, samtidigt är det svårt för en graviditet är vad den är - en av de tuffare sakerna man går genom i livet. Jag älskar att vara gravid, men inte den här sista månaden. Just nu är jag så obekväm och har ont överallt. Idag är det jobbigt att andas, kvittar hur jag ligger, sitter eller står. Jag har vilat mycket idag och sovit av och till, men får dåligt samvete över att Juan får ta allt idag. Inte nog känns hormonerna som små vulkaner inombords där jag bara vill gråta eller skrika.

Men.

Det är knappt 2,5 vecka kvar. Sen slipper jag vara en levande kuvös och får njuta av bebisbubblan och min älskade lilla Juni.

Och jo, just det! Corona testet var negativt! Enorm lättnad. Vi börjar tillfriskna här och Gabriel som blev mest sjuk är idag äntligen feberfri.

Jag ser verkligen hemsk ut på bilderna, men ville visa er magen nu och jag orkar inte ta några fina bilder haha Tycker däremot att min mage är så fin om man själv får säga så ☺️

Gillar