Veckan

God morgon 😊 Veckan har bara sprungit förbi. Första dagarna pĂ„ veckan kĂ€nde jag mig lite humör-svĂ€ngig, men sen har det varit bra och bara rullat pĂ„. Jag har faktiskt fĂ„tt saker gjorda. Jag lyckades Ă€ntligen ta mig an och göra den dĂ€r Ikea bestĂ€llningen som jag har skjutit pĂ„ i mĂ„nader. Har varit sĂ„n enorm Ă„ngest över att jag inte fĂ„tt klart saker, sĂ„ det kĂ€nns som en lĂ€ttnad över att jag Ă€ntligen fick det gjort! Jag har en tendens att göra saker i helt jĂ€vla fel ordning, sĂ„ jag hade slĂ€ngt en hel del möbler inklusive alla köksstolar innan jag köpte nya.. sĂ„ vi har suttit pĂ„ trĂ€dgĂ„rdsstolar i ett halvĂ„r đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž #typisktjojo

Det var fler lÄdor i vardagsrummet, mycket att bygga..

Jag har spenderat dagarna med att montera ihop möblerna. Har en del kvar, det gÄr sakta att göra allt med barnen samtidigt. Gabbe var sjuk sÄ han fick stanna hemma. Isolde valde ocksÄ att stanna. Men de sysselsatte sig rÀtt bra med att bygga kojor av lÄdorna.

Nu ska jag fixa till mig och sen ska jag ner till Mobilia. MÄste fixa med grejer inför Gabbes födelsedag.

Jag har egentligen mÄnga fler grejer jag vill berÀtta, roliga grejer.. nÄgra nya idéer, men jag skriver efter hand i veckan.

Ha en underbar dag 😃

Gillar