Vild kväll..

Som jag längtade efter barnen på jobbet idag! Det var underbart att komma till förskolan och hämta de. Stunden när barnen märker en är den bästa. På hemvägen stannade vi till och tittade på lekplatsen som de bygger om sidan om oss. De ska bland annat bygga en sån grej där man åker på en lina. Så kul! Jag är som en unge på såna lekplatser.

Men glädjen varade inte länge. När vi kom hem vände Isoldes goda humör. Hon var så trött och så hungrig. Hon hade inte ätit på hela dagen sa de. Det var tonfisk till lunch och den tallriken vände hon upp och ner på i protest enligt pedagogerna Det är min dotter det haha Hur som helst - hon grät, skrek och gjorde kaos de första två timmarna när vi kom hem. Jag hade en rolig kväll planerad, men det får bli en annan gång. När allt lugnade ner sig fick de istället bada och leka med vattenleksaker en stund. Det fanns ingen tid för Linas heller idag, det fick bli snabbmakaroner och köttbullar. Men så är det vissa dagar med barn och det gäller att ha en flexibel inställning.

Har precis nattat barnen. Juan är iväg ikväll och jag ska ta ett bad, varva ner och kolla på mina prison dokumentärer haha Juan vägrar kolla på fler med mig nu. Ha en trevlig kväll!

Gillar