Weird day & vi har varandra

Min dag blev lite fucked idag. Hade tänkt ta en liten runda på Mobilia med mig själv. Kolla lite sommarkläder till både barnen och mig, ta en fika (med mig själv, älskar det) och hämta ut nya pallen från Ellos.. men så kommer jag dit och upptäcker att allt utom Malmborgs är stängt (och så klart är posten också stängd).

Fett irriterande

Anyways. Sen stack jag till syrran för att klippa henne. Och efter det tog dagen en märklig vändning.. men av privata skäl kan jag inte skriva det här. But it got really fucking weird. Jag vet, säger man A, säger man B, men jag kan verkligen inte berätta för det rör inte bara mig utan flera personer. Har i alla fall därför inte alls hunnit med bloggen, kom hem sent.

Well. Jag är hemma nu. Nattar barnen. Strax ska jag äntligen få landa i Juans famn framför tv:n. Sen jag var 16 år är bland den bästa känslan jag vet, att på kvällen när dagen är förbi att känna hans armar runt om mig. Jag känner mig så trygg och vad som än tyngt mig känns lite lättare. Eller lite mindre ensamt i alla fall. Vad som kan hända under dagarna - but in the end of the day är jag trygg i hans famn. Vi har varandra. Jag är så lättad att vi hittat tillbaka dit igen. 

Gillar