A dream come true

Tog den där Mobilia rundan idag. Köpte nya sommarplagg till barnen och hämtade pallen. Jag gillar inte att gå i affärer egentligen. Blir stressad av det. Så mycket folk, ljud och jobbigt med alla saker att välja på. Får internt psykbryt varje gång haha Men det gick helt okej idag. Det är lättare att välja barnkläder eftersom jag inte behöver tänka på vad som matchar med vad osv (det fixar de själva) och jag kan bara ta det som jag helt enkelt tycker är fint och som de behöver. Jag orkade däremot inte alls kolla till mig själv. Får bli en nät-shopping runda ikväll istället i lugn och ro.

När jag gick där inne på HM med kläder till Isolde på ena armen, kläder till Gabriel på andra och letade bland hängarna, fick jag sån plötslig känsla av medvetenhet. Shit alltså, jag är mamma, med två barn som håller på att bli större. Jag är vuxen. JAG är deras värld och trygga punkt. Så många gånger när man var yngre och tänkte på att bli vuxen som något så långt bort att det typ aldrig skulle hända. Jag längtade så efter att bli vuxen. Efter min självständighet. Efter att ha en egen familj. Jag tog mitt och flyttade så fort jag bara kunde. Det var som en dröm att få vara mig egen och bestämma själv. Och det är en dream come true att ha en alldeles egen familj. Jag kommer skydda min familj med allt jag har.

Ska visa er pallen sen :)

Sen mötte jag upp Juan och barnen. De var på förskolan (som är stängd) och lekte och fikade. Så kul att ha en hel ”lekplats” för sig själv.

Gillar

Kommentarer

Emma engström
,
Alltså vilken himla härlig tanke att få, det är ju verkligen något så himla fint att få barn och att du är deras trygga punkt! KRAM <3