Besök hos Lidde

Alltså jag vet inte vad det är med mig, känner mig helt upp-speedad idag haha Jag och Gabbe har precis gått loss hemma. Så kul man kan ha med den ungen! Vi har skrattar som två fjortisar, jagats och busat. Och lyssnat på halv hög musik haha Juan blev nog lite grinig för han ska ju natta honom nu..

Idag har jag varit hos Lidde. Alltså det är en fröjd att gå till Lidde när man har barn! Hon har ordning och reda. Och inget plotter och massa grejer överallt. Älskar hennes hem, såå fint. Ska vara helt ärlig och säga att jag gillar inte gå hem till andra utan barn med Gabbe. För att han klättrar, drar ner allt, smutsar ner osv. Han är ju barn. Hem till folk som har barn är inga problem, men till folk utan barn är stressande. Förutom hos Lidde. För hennes hem är typ idealiskt för barn. Gick hur bra som helst i alla fall, vi hann snacka en massa och Gabbe var relativt lugn. Var kul som alltid så klart, vad jag längtar tills vi är mammalediga ihop. För er som inte vet så är Lidde min äldsta och närmsta vän ❤️

Dagens outfit. Mamma chinos från hm (mycket finare i verkligheten än på bild), vanligt svart linne och en gammal kofta från Mango som jag äääälskar (den har till och med ett litet hål, men jag vägrar sluta använda den haha )

Gillar

Kommentarer