Besökt jobbet

Idag var jag iväg en sväng på jobbet. Lönesamtals dags. Det var lite annorlunda och sitta på mötet med lillan i knät, men det gick bra. Lite gnäll, men min chef var väldigt snäll och vi tog en paus mitt i för lite amning. Sen somnade hon på andra delen av mötet. Förr hade jag nog blivit stressad av det, men det känns som en så naturlig del av mig nu att göra något samtidigt med ett barn samtidigt hela tiden. Efter mötet lunchade jag och Julia. Så himla nice att äta lunch med en vuxen (no offense Izzy, du är rätt kul du med, men mamma behöver lite vuxet sällskap också ).

Jag fick en konstig känsla på jobb när jag gick därifrån.. som att luften togs ur mig. Det är svårt ibland att besöka jobbet, för det var en så extremt jobbig period i mitt liv precis innan jag gick på mammaledighet. Jag minns det sista året när jag var där. När jag höll på att drunkna av sorg. Hur smärtsamma dagarna var. Jag ville inte leva då. Men jag levde på hoppet av Gabriel som låg i magen då. Det var den mest hemska och jobbigaste perioden i mitt liv. Jobbet är så betingat till det, eftersom det var det sista jag gick genom där och det var så traumatiskt, och man är ju på sitt jobb mer eller mindre hela dagarna. Jag fick nästan en flashback till tiden innan, hur jag satt där och jobbade (försökte) med tårarna bakom ögonlocken. Jag kanske behöver en ny start efter mammaledigheten? Något som inte är associerat till det som hände. Något helt nytt. Vi får se.

Nu när vi kom hem var min lilla tös en aning övertrött, det blir inte lika mycket sömn när vi inte är hemma. Hon får sova lite nu och sen ska vi iväg och hämta Gabbe på förskolan. Tänkte promenera med barnen till Mobilia, måste köpa en sidokudde till Izzy. Sen ska vi iväg och vaccinera henne.

Nu semla och kaffe innan det är dags att bege sig igen.

Gillar

Kommentarer