Dagis och barnmorske besök

Go' kväll! Har tänkt mig blogga under hela dagen, men alltså jag hinner verkligen inte! Eller hinner och hinner, tid har jag väl egentligen, men just nu vill min lille kille ha min uppmärksamhet 24-7 och samtidigt går min hjärna i slowmotion.

Hur som helst, idag har vi varit på besök på dagis. Gabriel ska ju snart skolas in. Har helt ärligt varit orolig inför det, men lugnade mig totalt efter besöket. Verkar ju vara jätte bra på dagiset! Det är säkerheten jag har oroat mig för, men de verkar ha full koll. Så klart förstår jag att olyckor händer, men de verkar ha koll överlag. Berättade att Gabriel klättrar jätte mycket så de vet om. Och jag blev helt förälskad i dagisläraren. Verkligen kunnig och delade samma värderingar som mig. Skulle bara ta en snabb runda, men slutade med att vi pratade i över en timme. Gabriel var lite rädd först, men det lossnade lite för honom efter en stund.

Efter det var det dags för besök hos barnmorskan. Har varit väldigt trött de sista dagarna. Igår fick jag lite energi (förmodligen för jag hade en så kul fika :)), men överlag har det varit den där extrema tröttheten som inte känns direkt normal. Idag när vi åt lunch kom det från ingenstans på en sekund en kraftig yrsel och det flimrar för ögonen. Har hållit i hela dagen och jag känner mig konstig i huvudet, typ som att jag är full eller något. Så det var lägligt att bm besöket var idag. Det visade sig att mitt järnvärdet sjunkit mycket och blodtrycket var väldigt lågt. Så nu ska jag äta 200 mg järn om dagen istället. Fick tips om råa pumpafrön så det har jag redan knaprat i mig. Gick faktiskt hem till mina föräldrar sen för jag mådde inte alls bra. Fick sova lite extra där under tiden som de lekte med Gabriel. Annars gick det bra på besöket. Första gången som hon hade svårt att hitta hjärtljuden, men jag var inte ett dugg orolig, för hon rörde sig helt galet och sparkade en massa under tiden haha så det var därför det var svårt att hitta hjärtljuden. Men sen gick det och det lät perfekt. Men denna lilla tjejen alltså, tycker redan Gabriel är en duracell kanin så vågar knappt tänka på hur hon kommer vara haha Hon frågade mig om när hon rörde sig, typ morgon eller kväll, men denna unge rör ju sig konstant haha

Blev inga bilder idag, så jag bjuder på en magbild från förra graviditeten i samma vecka som nu. Tycker själv i alla fall att det är lite kul att se :)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229