Det finns inget dåligt väder...

bara dåliga kläder! Det är så sant haha ja, jag har blivit en sån människa! Idag var jag på en sjukt mysig promenad och fika med Maria. Vi promenerade från Stadsbiblioteket och genom Slottsparken.. men sen trodde jag vi befann oss i Pildamsparken, men när jag tänker på det så går det ju inte ihop för Pildamsparken ligger ju inte där.... (mitt lokalsinne plus min dementa hjärna för tillfället är ingen bra kombo). Nåväl, det var super mysigt där, sjö, träd, mysiga stigar att gå på och duggande regn. Sen hamnade vi på det mysigaste fiket, typ som ett växt hus. Jag har nog skrivit det förut, men Maria har en så skön energi och är himla kul att umgås med. Älskar när människor har humor i kombination med bra energi. Och man får en sån där känsla i nuet. Blev en massa snack om typ allt mellan himmel och jord. Ibland lär man känna människor på oväntade sätt. Vi lärde känna varandra genom allt det som hände efter min första graviditet. Skönt att kunna prata med någon som förstår. Sen har vi fortsatt att hålla kontakten genom att skriva och fikat några gånger. Nu gräddar vi bullar samtidigt också :)

Älskar att man som vuxen fortfarande lär känna människor. Hör många säga att de tycker att det är svårt att hitta nya vänner som vuxen, folk har ju familj, barn, jobb, hemmet och lite tid. Men jag ska säga något (kanske trampar folk lite på tårna nu), men jag tror att det blir vad man gör det till. Är man öppen, gör tid för sina vänner och framför allt GER av sig själv, så får man oftast tillbaka det. Överlag - man får vad man ger. Inte av alla, men de människor är heller inte värda att lägga tid på. Men de som ger tillbaka och finns där, lovar jag är guldklimpar som vi behöver i våra liv. Familj och jobb är viktigt. Men vänner är också otroligt viktigt och givande. Vi behöver varandra. Missförstå mig inte, man behöver inte hänga stup i kvarten. Man behöver inte ha djupa relationer med alla. Man behöver ju olika sorters relationer också. Men man behöver vårda om sina relationer och ge av sig själv. Det är så man får vänner och behåller de relationer man har.

Gabriel hade nog också kul idag. Satt jätte fint och mumsade på kanelbulle och tittade på människorna på fiket. Kände knappt av honom på fiket haha Han var dock inte så glad för att sitta i vagnen på vägen till och från. Egentligen var det perfekt miljö för honom att promenera i, men han hade inga regnkläder. Men han fick gå ändå, lite regn överlever man. Men ska beställa regnkläder nu, lär behövas framöver. Han är fortfarande rätt gnällig. Ovanligt gnällig sista dagarna, knappt så jag förstår vad han vill. Men han är på med händerna i munnen hela tiden. När jag kom hem såg jag att ena tanden håller på att spricka fram under tandköttet. Så det kanske inte bara handlar om trots, stackaren har det nog jobbigt just nu.

Hatar att jag alltid glömmer ta fler bilder.. men det är väl ett gott tecken på att man befinner sig i stunden :)

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Så gulligt du skriver om mig igen, blir jätteglad. Det var en riktigt trevlig eftermiddag. ❤️