En helt annan känsla

Har satt upp gardiner i vardagsrummet. Ville först inte ha gardiner alls, eftersom det är stora och fina fönster, men tyckte med tiden att det såg så ofärdigt ut. Och visst var det så, för man får en helt annan känsla nu! Det känns så mysigt och man får en helhet. Vissa lägenheter är jättefina utan gardiner, men denna behöver gardiner :) I denna delen av vardagsrummet ska vi ha vårt matbord (när det nu någonsin kommer). Bokhyllan som ni ser lite av till vänster ska bytas ut. Och en fin mata till under bordet ska införskaffas. Ville allt skulle vara klart vid detta laget, men vissa saker tar lite längre tid än väntat. Men vi är på gång i alla fall.

Nu måste jag komma på hur jag gör gardinerna kortare utan att sy. Hade en symaskin, men den blev helt kaputt. Har sett att Hemtex har någon form av tejp man kan stryka med. Och sen måste de givetvis strykas också, har bara hängt upp de än så länge.

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Tjusigt! Jag har också fått rätsida på gardinfrågan i vardagsrummet nu. Eftersom vi inte har persienner och det är meck och dyrt att fixa det samt inte nödvändigt.. Så har vi kört på dubbelstång med halvgenomskinliga beige:a längst ut vita och längst in och framför. Lite hotellkänsla plus att man kan dra för hela långa balkongdörr-och två fönster-breda-längden.