Facket

Inte mindre än 2 möten och ett prov på jobbet idag. Med risk för att låta jobbig och gnällig - men jag gillar verkligen inte att sitta i möten där man bara sitter och lyssnar. Jag kopplar bort mig väldigt mycket (ofrivilligt). När man hör bitvis med information, missförstår man en hel del eller missar kontentan. Jag skäms otroligt mycket över det. I vuxen ålder har jag lärt mig att fråga en nära kollega om de kan bara kort sammanfatta mötet om jag känner att jag inte hängt med, men fram tills nyligen försökte jag allt vad jag kunde att dölja det och låtsas som ingenting. Eller skoja på min egen bekostnad (jag hatar när jag gör så).

Men, till det roliga, jag ska börja engagera mig fackligt igen! Och denna gång med det som jag brinner mest för - arbetsmiljö. Arbetsmiljö är så mycket mer än vad de flesta tror. Det är inte enbart den fysiska miljön, utan även den psykosocial biten. Den biten är enormt viktig på en arbetsplats. Ser verkligen fram emot detta!

Lunchmöte med facket.

Efter jobbet hämtade jag barnen i vanlig ordning. 50 minuter inne på förskolan 😫 Isolde står för den biten. Längtar tills det blir sommar och man hämtar de ut, det brukar gå snabbare då.

Hemma har vi spenderat kvällen med att pyssla. Vi har ritat och klippt ut Ben 10 klockor. Barnen somnade nyss och jag ska plocka undan och förbereda grejer till imorgon. Sen blir det serier. Trevlig kväll :)

Gillar

Kommentarer

Kajli
Kajli,
Samma här!! 😂
nouw.com/kajli