Framsteg, ultraljud & hos min ängel

(Skrivet igår måndag, glömde publicera det).

Hej på er. Äntligen ny vecka! Det blev en fullpackade helg samtidigt som jag har känt mig lite off, har därför inte blivit några inlägg.

Lite kort om helgen. Var för första gången ever hos frisören med Gabriel. Han gillar inte sånt eller undersökningar t ex läkare/tandläkare och det har varit näst intill omöjligt förut.. men sista året har det börjat lossna. Det är en sån lättnad! Jag har tagit allt i hans egen takt och därför klippt honom hemma. Jag kan klippa, på vuxna blir det rätt bra, men på barn tycker jag det är betydligt svårare och blir en aning konstigt ibland. Barn sitter inte stilla, blir otåliga fort och har tunnare hår. Jag har dessutom inte rätta verktygen för det. Nu när han börjar skolan snart ville jag kan skulle ha en ordentlig fin fristyr och inte en mamma-amatörs klippning. Vi var för någon vecka sen hos frisören och bara "hälsade på", hon visade honom lite så att han fick bekanta sig med idéen. Sen efter det bokade vi en tid till veckan efter och det gick BRA! Ni anar inte glädjen jag kände!

En väldigt stolt och glad liten kille!

Sen igår blev det en massa Juni-förberedelser. Alla bebiskläder är sorterade och tvättade. Nu ska byrån införskaffas och allt ska vikas och läggas fint. Skönt att det går framåt, stressen börjar minska lite. Igår gick jag in i vecka 34 och idag var det tillväxtutraljud. Trodde bara det var ett barnmorskebesök jag skulle på, men tydligen var det ett ultraljud haha Allt såg fint ut i alla fall. Lilla jag får relativt stora bebisar. Hon beräknas väga runt 3,5 kg när hon kommer ut, men både Gabriel och Isolde har vägt mer än beräknat så jag tror även Juni kommer bli större. Gabbe vägde nästan 4 kg (!).

Det var i alla fall så kul att se henne! Gud som hon vuxit och utvecklats. Man såg ögonen tydligt och hon låg och blinkade, gäspade och sög på fingrarna. Och sen brister barnmorskan ut "men oj, jag ser jätte mycket hår, det är som en gloria av hår runt om hennes huvud!" haha Det roliga är att Gabriel kom ut med en hel kalufs på huvudet, men Isolde hade knappt hår. Det ska bli spännande se denna lilla tös sen. Jag har ju föreställt mig en till Isolde, men hon kan ju se helt annorlunda ut.

Sen blev det lunch också på ett helt folktomt cafe. Men gud så skönt att komma ut och vara någon annastans! Var sugen på sushi, men vågar inte äta det nu.. börjat noja lite nu mot slutet igen.

Aldrig utan min cola haha

Jag besökte också mitt lilla hjärta idag. Tände ett ljus och lämnade en vit ros.

Gillar

Kommentarer

AlexandraStefx
AlexandraStefx,
lyckaocholycka
lyckaocholycka,

Väldigt fin bild på bebisen, inte ofta man får så skarpa bilder från ultraljudet.

nouw.com/lyckaocholycka