Hämtat en sjukis

Förskolan ringde när jag satt på jobbet. Gabriel är sjuk. Han hade blivit dålig i magen och fått feber. När jag kom till förskolan såg jag direkt att han inte mådde bra. Vi satt och kramades tills Isolde vaknade och sen gick vi hem. Han har mått bättre hemma, men har feber. Har bäddat ner barnen i soffan, fixat pannkakor till de och nu tittar vi på Greta Gris.

Rolig hur man på en sekund förvandlas från jojo-jojo till mamma-jojo. Jag är en bättre variant som mamma-jojo. Barnen tar fram mina bästa sidor. För barnen kan jag bli vad som helst. Whatever they need. De är min prioritering i allt. Inget annat kommer före.

Gillar

Kommentarer

kamagra
,
Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom. Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen. Många män med potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås. Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

Med Vänlig Hälsning
Mediachef Stockholm Stad
Peter Bergstrom