I'm alive

Hej på er! Tittar in bara för att berätta att jag lever.. jag är bara extremt trött. Jag skulle ha egentid ikväll, men jag är så trött att jag inte orkar komma upp ur soffan. Jag har tagit naps på mina 15 minuters pauser, på min lunch och sen slocknade jag i soffan precis innan middag.. tröttheten när man är gravid.. plus mina sömnsvårigheter on top of it. Läkaren sa att Lergigan är ok att ta (det skrivs ju ut mot gravid illamående också), men jag vågar inte. Får katastroftankar att tänk om hon somnar in i magen om jag sover så djupt. Nej, jag tar inga risker. Jag vågar helt ärligt inte ens ta alvedon.

Nåväl, jag ska försöka komma upp nu, ta en dusch, ta på mig en stor mysig nytvättad t-shirt och sen dyka ner under täcket och försöka sova.

Super god middag made by Juan. Egentligen skulle det bara vara en sallad med bulgur (utöver panko (?) panerade kycklingen), men jag la extra bulgur sidan om, jag äter som en häst nu.

Gabriel överraskade med en ny teckning på kylen ❤️

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så jobbigt, hoppas du känner dig piggare imorn<3

nouw.com/louiseedling
JoannaO
JoannaO,
Tack snälla ❤️❤️
nouw.com/joannao
AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Det är bara att lyssna till kroppen 😊 Jag förstår det här med läkemedel! Jag har ju aldrig varit gravid men hade nog heller inte vågat ta tabletter 🙈


När är flickan beräknad? ❤️

Kram 🤗

nouw.com/alexandrastefx
JoannaO
JoannaO,
Början av juni 😃 Som jag längtar nu!! Halva tiden kvar, men tycker mer händer på den andra halvan så det känns snabbare haha
nouw.com/joannao
AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Åh vad roligt! Inte långt kvar då 🥰 Förstår att du längtar som bara den . ❤️

nouw.com/alexandrastefx