Jag har fått tillbaka mina kvällar

God kväll! Vågar knappt säga det (är rädd för att jinxa), men jag tror nog det är en rutin nu för Isolde att somna mellan 19-20. Känns helt underbart att ha fått tillbaka mina kvällar!! Jag försöker se egentid som en bonus när man har barn. Man kan aldrig kräva eller förvänta sig det, ibland tar barnen upp all ens tid och så är det bara helt enkelt. Man kan försöka skapa sig lite egentid och det är tacksamt när det går, men barnen kommer alltid före. Men det är extremt tufft att inte alltid ha egentid. Det känns som man inte hinner med något i sitt liv, inte ens sig själv och det är en lite ångestfylld känsla. Så det är verkligen befriande när man väl får lite egentid.

Ikväll är Juan på träning, jag har lägenheten för mig själv. Är rätt trött så har bara slappat. Riktigt nice att bara hänga i soffan, titta på tv, pilla på mobilen, koka kamomill te.. Jag njuter. För övrigt har dagen varit bra, tog en sväng med barnen till Mobilia och köpte ett fat och ljus till vardagsrumsbordet. Orkar inte fota nu så ni får se det imorgon :)

Bild från promenaden igår.

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Egentid är verkligen viktigt. Man måste få andas & tänka på sig själv lite ibland också. Jag håller tummarna för att nattningen fortsätter gå bra för det är du värd!
nouw.com/moafidelie
JoannaO
JoannaO,
Tack fina du
nouw.com/joannao
IP: 82.99.3.229