Jobbigt

Min lille fis mådde betydligt bättre igår, men sen på natten blev det kaos igen. Och idag har han varit super sjuk. Tack och lov har i alla fall både jag och Juan sluppit bli sjuka än så länge. Men vi är aströtta båda två efter i princip två sömnlösa nätter.

Nu har Gabbe somnat och än så länge sover han. Jag ska ta ett varmt vad nu och sen ska jag faktiskt lägga mig. I och med att Gabbe är sjuk har det tyvärr inneburit en del bärande. Jag har redan ont av själva grav, men att bära nu också... Alltså det känns som magen ska typ spricka eller explodera eller något. Och ryggen ska vi inte tala om.

För övrigt går det trögt med förberedelserna för bröllopsmottagningen. Tog Gabbe i vagnen på hans vila och gick iväg till Mobilia för att fixa lite. Det får bli engångs grejer till servering för jag hinner verkligen inte fixa mer just nu. Det ska vara buffé så det passar ändå känns det som. Hittade faktiskt jätte fina och eleganta tallrikar, champagneglas och servetter på Lagerhus. På lördag morgon när jag hämtar tårtan ska jag köpa vita rosor och lite ljus också.

När man försöker sitta utan att ha ont

Gillar

Kommentarer