Kvällsbesök, chokladrutor & min nya blus

God kväll Trots att jag befinner mig i en trötthets period, har jag ändå lyckats få en produktiv dag. Imorse fick jag en del hushållsgrejer gjort, lek med min tös och lite avslappning framför tv:n (såg en massa avsnitt av Glamour!!) UTAN att göra något annat samtidigt. Jag SATT bara och tittade. Så skönt, jag gör alltid annars saker samtidigt som jag tittar på tv.

Sen hämtade vi Gabriel på förskolan. Hemma bakade vi chokladrutor och sen kom Zeina och Joline över. Kvällen var räddad! Jag var så trött hela dagen och de sista två timmarna brukar vara rätt jobbiga med barnen. Då är vi mer eller mindre alla trötta. Och ni vet hur vuxna blir när de är trötta och ni vet hur barn blir när de är trötta. Kan ärligt säga att jag ofta önskar att tiden går snabbare den sista stunden på kvällen. Det är faktiskt sjukt bra att ha över någon så på kvällen. Både jag och barnen piggnade till och vi var alla på bra humör.

Och nu ska jag visa er min blus som jag tjatat om! Jag älskar den! Den är såå fin på en också. Volangerna går runt armarna. Från hm, 299 kr.

Gillar

Kommentarer

JoannaO
JoannaO,
JoannaO
JoannaO,
tackar ☺️
nouw.com/joannao
IP: 82.99.3.229