Linas barnkasse - Tacopaj!

Alltså tacopajen i Linas barnkasse var sååå god. Det bästa av allt är att det finns inget kött i den, den är helt vegetarisk och smakar sinnesjukt gott! Jag vill ju gärna äta mindre kött, mår inte bra av för mycket kött. Innehållet består av stekt lök, riven morot, röda linser och äggblandning.

Vi gör inte maträtterna varje dag och det är för att de oftast räcker till middag dagen efter. Annars kan man ta med sig resten som matlåda och laga nytt på kvällen. Perfekt om man är två vuxna plus litet barn i hushållet (man kan ha kassen varje vecka också).

Juan stod för matlagningen denna gång. Där av servering i en av Gabbes Nalle Puh skålar haha män alltså Jag har fortfarande inte laddat kameran så det blir dessvärre dåliga mobilbilder :( Kanske inte ser så god ut, men jag lovar att den var det!

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Åh va kul!!! Jag äter massa vegetariskt, jag hoppas trenden går mot att det blir normalt för alla med vegetarisk mat flera ggr i veckan. Så kan man varva med att äta kött och fisk, tänk så positivt det hade varit för vår hälsa och miljö. Om du vill och orkar får du gärna posta receptet, eller fota o skicka på iMessage.
TinasTaste,
Men å vad gott det där såg ut! Måste göra!
nouw.com/tinastaste