Melt down och köksrensning

Igår kväll fick jag en total melt down på kvällen. Jag hade såååå ont. Kunde knappt ta några steg till toaletten. Och hormonerna öste över mig. Men jag kämpade mig genom det utan alvedon. Tog ett varmt bad och vilade, men inte mycket hjälpte. När jag vaknade mitt i natten hade jag fortfarande ont, men tack och lov var det borta till på morgonen.

Idag har jag inte haft så ont, men har istället varit extremt trött. Efter två naps vaknade jag lite till liv. Vet ni vad vi har gjort de sista två dagarna? Total utrensning av köket. Tar sin lilla tid, för jag orkar inte göra mycket åt gången, men nu börjar det bli klart. Imorgon tar vi det sista. Vi har verkligen gjort oss av med allt skit som vi samlat på oss genom åren. Vill byta ut en en del köksgrejer också, men det får jag ta successivt. Allt onödigt är i alla fall borta! Och varenda hylla är kliniskt ren haha Så skönt och så mycket mer plats nu!

"Kaffe hyllan". Ni vill inte veta hur här såg ut innan.. har slängt typ minst 15 fula koppar och en massa saker som inte hörde hemma där. De koppar som är kvar är inte de snyggaste så nya ska beställas. Ett medicinskåp behöver jag också, så länge har vi lagt alla mediciner längst upp.

Gillar

Kommentarer