Monday fun day!

Min morgon började 5:20 idag. På sistone har Gabriel börjat somna om IFALL han vaknar vid den tiden, men idag var han helt pigg. Man hör från stunden han går upp om han somnar om igen eller inte. Antingen sitter han och smågnäller (då somnar han om när han fått sin välling) eller så står han glatt och babblar på (då vet jag att det är kört haha). Bara jag hörde babblet idag visste jag - det är bra till att gå upp!

Men jag håller mig pigg än så länge. Vi har kört kaffe och lek hela morgonen. Gabbe är super taggad idag, måndag ju haha Men snart ska vi bada och fixa till oss. Sen ska vi gå en liten sväng på Mobilia. Ska träffa Zeina senare i eftermiddag och vill köpa blommor till henne (presenten har jag redan köpt). Idag ska jag äntligen äntligen få träffa lilla Joline. Jag har längtat såååå mycket!! Enda sen hon plussade haha Det är väldigt speciellt när en så nära vän får barn. Det känns som en liten familjemedlem har tillkommit. Ja, jag ser mina barndomsvänner som min familj. Men jag har såklart inte velat vara för på, jag förstår mer än någon att efter en förlossning behöver man LUGN OCH RO (många av oss i alla fall). Man måste få tid för att hinna landa. Men nu är hon redo och vi ska ses! Yeyy!!!

Följ mig på snapchat jojoadayinalife :-)

Source error

Gillar

Kommentarer

vkis,
Så söt han är!!
Jag har sagt upp/tappat kontakten med dom flesta av mina barndomskompisar men har på så vis träffat nya människor senare i livet! Men jag förstår hur du menar, jag tycker med de känns lite som familjemedlemmar och blir överlycklig när jag hör att någon ska få en bebis
nouw.com/vkis