När trimmern lägger av mitt i klippningen

Vi har haft en fullpackad dag, men en skön dag! Tidigare åkte vi iväg till Burlöv Center. Bytte Gabriels skor till rätt storlek. Det är ett par fina boots som kan användas lite mer vardagligt än hans andra Viking kängor som är till förskolan och lek. Ni ska få se imorgon.

Sen var vi en sväng hos mina föräldrar. Vår hårtrimmer har gått sönder och jag har inte hunnit köpa en ny än, så jag tänkte att jag sticker till de och klipper Gabbe. Jag börjar med trimmern och upptäcker att den klipper helt katastrofalt. Typ klipper knappt och hackigt. Får halvt panik (vi ska ju på dop och kalas imorgon!), men lyckades klippa till det någorlunda med sax. Men ja, jag får köpa en ny trimmer i dagarna och jämna till det hela. Oh well, he’s just a kid, så det är väl inte hela världen.

Mina hjärtan, de skrattar mycket ihop nu. Idag lekte de en bra stund tillsammans på morgonen och på Burlöv skrattade de ihop hela tiden. När Isolde blev uttråkad kom Gabriel fram hela tiden. Hon fick till och med en puss självmant av honom. Det känns så underbart att se, att syskonbandet växer.

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson,
så fint med syskonkärlek
nouw.com/deniseeelarsson