New and updated

Jag hade så svårt att finna mig själv efter graviditeterna och mitt ”gamla jag” var inte längre jag. Jag känner mig inte som liten tjej direkt längre och jag ville förnya garderoben till en mer kvinnlig och elegant stil. Så det blev ut med allt gammalt och successivt har jag fyllt på med nytt. Jag har verkligen hittat mig i vad som känns JAG nu! Jag tror att det är viktigt att ens inre spelas i ens yttre, då känner man sig bra med sig själv. Jag mådde definitivt inte bra med mig själv när jag gick runt i stora skjortor och jeans under mammaledigheten (utomhus!). Aldrig mer! Det är inte jag. Och jag har lärt mig en sak - ta hand om dig själv! Det är en investering i en själv. Man ska aldrig försumma sig själv.

Just nu behöver jag fylla på med fler blusar och skjortor. Jag går nästan bara i klänning/kjol nu, men för kalla dagar behövs nog byxor. Jag tycker det är svårt att hitta fina damkläder. Vill ha damiga kläder, men de får INTE vara kärringaktiga. Snälla, tipsa mig om ni vet bra butiker/sidor :)

Inspirationen just nu. Jag dööör lite av den första, har en thing för kamelfärgade byxor för tillfället, kan dock inte hitta några.

Gillar

Kommentarer