Ny mammagrupp och nya jeans

Go' kväll! Idag har jag varit och träffat den nya mammagruppen. Kul att komma ut och tycker att mammagrupper är ett bra stöd när man är föräldraledig. Vi har fortfarande bra kontakt i min första mammagrupp. Och sen har jag en preggogrupp också. Tyckte dock att gruppen idag var så himla stor. Förstår inte varför BVC inte valde att dela upp den. Men men, blir väl säkert bra, även om det är lite svårare med sammanhållning i större grupper.

Det kändes så konstig att gå igen på en ny mammaträff. Känns som det inte var så längesen med Gabbe. Fick mig också att minnas hur hemsk tiden efter förlossningen var. Minns när jag gick till första träffen då hur jag oroade mig för hur jag skulle klara av att sitta i en timme och hur jag skulle kunna bära babyskyddet in till BVC från bilen. Jag hade fortfarande väldigt ont då och var helt skadad efter förlossningen. Men jag är så glad att jag gick. För jag har fått fina vänner i min grupp. Och de har varit ett enormt stöd genom hela mammaledigheten med Gabbe och är det fortfarande.

Anyways, till en helt annan sak.. jag fick på mig jeansen jag köpte när jag var gravid! Och det sitter perfekt! Så himla glad

Gillar

Kommentarer

hrasmusson,
Gå gärna in och anmäl dig till veckans blogg. Skulle varit jättekul!
nouw.com/hrasmusson